Schuifkasten op maat

Op maat gemaakte kasten en gave vloeren

Geplaatst op

Veel mensen vinden het tof om hun woning eens in de zoveel tijd een totale update te geven. Wij willen in deze tekst jou inspireren door voorbeelden te noemen hoe je op maat gemaakte kasten of meubels kunt combineren met geweldige vloeren. Lees snel verder en vang de nodige inspiratie.

Vloertegels 

Een van de bekendste vloertypes die tegenwoordig erg populair zijn, zijn vloertegels. Wil jij graag een vloer die gemakkelijk schoon te maken is en ook nog eens een keer slijtvast?

Dan zijn vloertegels een geweldige keuze om voor te gaan. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende tinten en passen op deze manier erg gemakkelijk bij de op maat gemaakte meubels die je in opdracht laat maken door een erkend meubelmaken.

Gietvloer plus op maat gemaakte meubels 

Wanneer je houdt van de Scandinavische stijl en jij meubels in deze stijl laat maken door een vakman, dan wil je natuurlijk ook wel dat je interieur een bepaalde basis heeft die erbij past. Voor de basis van een Scandinavisch interieur raden wij altijd aan om eens te kijken naar de gietvloer. Deze wordt vaak gebruikt in moderne Interieurs met een Scandinavische twist. De vloer is gemaakt van kunststof en op deze manier erg gemakkelijk schoon te maken omdat deze goed tegen water kan. Het is een erg slijtvaste vloer en daarbij flexibel dus gemakkelijk te gebruiken met vloerverwarming de vloer zal niet scheuren, zoals bijvoorbeeld een betonvloer wel snel kan scheuren met een vloerverwarming.

Laminaat als voordelige keus 

Heb je meubels op maat laten maken en heeft dit een flinke hap uit je budget genomen, dan is het natuurlijk ook altijd nog mogelijk om voor een voordelige keuze te gaan als het gaat over het vloertype. Wij raden je dan zeker aan om eens te kijken naar de verschillende soorten laminaat. Deze vloeren zijn in verschillende tinten en tekeningen te krijgen, daardoor heb je veel keuze als het gaat over het matchen van de vloer met de rest van je interieur.

Tot zover voorbeelden, wil je meer weten dan raden we je aan om ook even de andere teksten op onze site te lezen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten over maatwerkmeubels? Design voor je woning? Lees de teksten op onze site, dan weet je zeker dat je goed zit!

Contactgegevens

Via info @ schuifkastenopmaat.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden