Schuifkasten op maat

Nieuwe creatieve inzichten voor je tuin

Geplaatst op

Schuifkasten zijn een leuk onderwerp, maar je kunt het ook breder trekken dan een schuifkast in huis, want wat dacht je van een schuifkast in een tuinhuis? 

Steeds meer mensen vinden het erg mooi om een tuin in te richten die helemaal bij hun smaak past. Daar is dan wel de nodige moeite en arbeid voor nodig. Natuurlijk denk je eerst goed na over een tuin om er daarna met volle overgave aan te binnen. Soms kan het wel handig zijn om een beetje extra inspiratie te krijgen. Op dat gebied komen we je vandaag in deze blog tegemoet. We nemen een aantal leuke opties met je door die je zeker de nodige creatieve inzichten zal geven. Lees snel verder en ontdekt hoe het zit. 

Tuinhout dat zeer duurzaam is

Veel in de Nederlandse tuin is gemaakt van tuinhout. Dat is hout speciaal gemaakt voor de tuin. Je kunt er zelfs van alles van maken. We zien het vaak gebruikt worden in schuttingen en tuinhuizen. Zelfs blokhutten worden ervan gemaakt. Wanneer je kiest voor red class wood als tuinhout, dan weet je zeker dat het lang meegaat en er mooi uit blijft zien. Laat je inspireren door dit hout en maak er iets moois van. 

Een terras met overkapping 

We weten allemaal dat het week in Nederland (ook in de zomer helaas) nog wel eens wat de wensen overlaat. Het kan behoorlijk regenen. Daarbij is het ook nog een keer zo dat als het dan wel zonnig is, het ook behoorlijk warm kan worden. Daarom is het goed om een overkapping te hebben waaronder je kan schuilen voor regen en de felle zon. We raden dan ook zeker aan om te gaan voor een overkapping, een pergola. Combineer dit met een terras en je zult een geweldige plek hebben om met familie en vrienden te genieten, bij elk weertype. Heerlijk om zo de zomer door te komen in eigen tuin. 

Tuinhuis

We hebben het net al even vluchtig genoemd: het tuinhuis. Dit is een object dat steeds vaker in de Nederlandse tuin gezien wordt. Gewoon omdat het zo makkelijk is om spullen erin op te slaan. Niet alleen voor de opslag, maar ook voor de fun wordt een tuinhuis gebruikt. Je kan er bijvoorbeeld ook heel gemakkelijk een partyhuisje van maken. Dus als je echt iets leuks wilt naast je terras met overkapping, realiseer dan een tuinhuis. Een alternatief op het tuinhuis is een blokhut. Laat je inspireren online, kijk eens rond, dan wordt het zeker helemaal tof bij jou in de tuin. Als je toch wat opslagruimte in je tuinhuis wilt, dan is het zeker geen gek idee om een schuifkast op maat te laten maken of dit zelf te doen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten over maatwerkmeubels? Design voor je woning? Lees de teksten op onze site, dan weet je zeker dat je goed zit!

Contactgegevens

Via info @ schuifkastenopmaat.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden