Schuifkasten op maat

Geef je woning een nieuwe uitstraling

Geplaatst op

Eens in de zoveel tijd wil je je woning misschien een nieuwe uitstraling geven. De meubels staan er al even en passen niet meer bij je smaak, de kast is te klein geworden en de tuin ziet er ook niet meer heel mooi uit. We geven je in deze blog graag tips om je woning weer een nieuw uitstraling te geven.

Bepaal de stijl die je wilt uitstraling

Allereerst is het belangrijk om te bepalen wat je woning dan eigenlijk wel moet uitstralen. We hebben hiervoor een goede tip: kijk eens op internet en in tijdschriften naar het interieur in andere woningen. Vaak zie je al snel welke stijlen je aanspreken en wat jij ook wel in je woning wilt. 

Vervang meubels die niet passen

In veel gevallen is het mogelijk om je huidige meubels te verwerken in de nieuwe stijl. Een element in je woning dat nogal veel invloed heeft op de uitstraling, zijn de accessoires. Bekijk goed welke accessoires ook bij je plan passen en welke je beter kan verkopen of opbergen.

Tip: verkoop je oude meubels of accessoires als je ze niet meer wilt hebben. Met dit geld schaf je dan weer nieuwe meubels en accessoires aan. 

Knap je tuin ook direct op

Een tuin doet veel voor de uitstraling van een woning. Je ziet het niet alleen aan de buitenkant van je woning, maar ook door de ramen zie je regelmatig de tuin. 

Leg daarom kunstgras aan in je tuin. Dit is een snelle en onderhoudsvriendelijke manier om je tuin op te knappen. Zorg er wel voor dat je voorzichtig het kunstgras snijdt en je van te voren bedenkt hoe je het kunstgras gaat plaatsen. 

Doe daarnaast eens onderzoek naar planten die het hele jaar mooi blijven. Dan geniet je het hele jaar door van een mooie tuin!

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten over maatwerkmeubels? Design voor je woning? Lees de teksten op onze site, dan weet je zeker dat je goed zit!

Contactgegevens

Via info @ schuifkastenopmaat.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden